Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MD

Opravdu. Jednem ji berou a druhym ji devalvuji.

1 0
možnosti

22. 11. 2013 16:35

Klasika: Cizinci berou práci a sociální dávky. Asi zřejmě zároveň.;-D Prostě něco berou, ať je to cokoliv. Já to říkám od malička - do ČR bych opravdu nechtěl emigrovat.

2 0
možnosti
ŠS

8-o To si dělá fórum kozy?! Tímhle argumentovat ?? Je mi jedno, jestli nějaký přivandrovalec dělá práci v cizinci vlastněné firmě. Ale není mi jedno, když dělají cizinci ve firmě, kterou má Čech jen proto, aby si vozil prdel v Bavoráku o několik let dřív jen proto, že je mu úplně jedno, jestli toho cizince za 3 měsíce zkušební doby vyhodí a on se poflakuje v burce po sídlišti, kde jich je deset tisíc. Jako třeba v Paříži a okolí. Není mi jedno, že otrocká práce je důsledek ekonomické migrace. Není mi jedno, že Ukrajinci místo aby se pořádně snažili změnit svou zemi blíž k civilizaci, tak si jezdí ve stotisících sem pro naše mzdy. Ach ano. Jsou to otroci za levný peníz, zaměstnavateli ponižovaní, vydíraní a dřící tak, jako by to ani nebyli lidé. Ale tím nepodporujeme naši ekonomiku. Jen gaunery, kteří místo aby za slušný plat zaměstnali naše lidi...je jim pohodlnější paktovat se s mafií. A pracovní podmínky jsou jako ve středověku. TO NENÍ SPRÁVNÉ. A je to likvidační pro náš pracovní trh. Do těch přijímacích podmínek bych přidal ještě zvučné královské "Ř". A bylo by po ptákách. :-P

3 0
možnosti
ŠS

Mimochodem, ekonomická emigrace by měla být i politická emigrace. Koho chleba jíš, toho píseň (hymnu) zpívej.:-P[>-]

2 0
možnosti
JH

J80a58n 90H11l82e17d49í92k

22. 11. 2013 16:26

celá situace se stěhováním národů za lepším bydlem, z důvodů přelidnění je den po dni stále horší a napjatější. Azerbajdžánec je muslím a umí řeči, což mu pomohlo, jiných půl milionu neumí nic, nebo skoro nic a obsazují místa třeba čs cigánů, drtivou většinou nehradí daně a povinné odvody a bude velký problém onemocní-li nebo se stanou obětí nehody--neštěstí. Kdo bude o invalidy a těžce nemocné pečovat---mi není známo.

Proces získání povolení pracovat, nebo pobytu se mi zdá velmi benevolentní a pro čs domorodce zcela likvidační !!Čs úředníci uvažují podle madame Pompadour== po nás potopa !!

3 0
možnosti
Foto

V současné době je absolutně nemožné, aby cizinec získal pracovní povolení na nekvalifikovanou nebo nízko kvalifikovanou práci.

0 0
možnosti
LH

L50i54b93o38r 26H77o92s24a98k

22. 11. 2013 16:16

Cizinci Cechum praci spis davaji, ale Cesi jim to casto dost komplikuji :-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 70
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2033x
:) :) :)