Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Migranti jsou přínosem v malém množství, podobně jako alkohol.

Ovšem i u alkoholu záleží na složení...

4 0
možnosti

Vážená autorko, tento článek je naprosto zbytečný. To co píšete, tu ví každý "xenofob". Jenže z Vaší strany je to záměrný úhybný manévr. "Xenofobové" tu neřeší imigraci jako takovou. Tady se řeší invazní islámská migrace, jejíž "prospěšnost" pro jakoukoliv kulturu je nezpochybnitelná. Poslední důkazy přicházejí právě nyní z Německa a Rakouska (nemluvě o evergreenu Francie, Británie atd..). Prostě další trapný pokus z Vaší strany o odklonění z merita problému.:-P

4 1
možnosti

J64a91r34a 13R54a49n27k

7. 1. 2016 20:07

Proboha, pise o mezinarodnich skolach a ty jsou vsude na svete, nenachazim na clanku nic spatneho....

0 0
možnosti

Takto cituje Der Spiegel výňatky ze zprávy:

Policisté bránili kruhům vytvořeným muži a pronikali jimi k volajícím o pomoc.

Citace jednoho muže: Jsem Syřan, musíte se mnou zacházet přátelsky, pozvala mě paní Merkelová.

http://www.ceska-justice.cz/2016/01/interni-policejni-zprava-z-nemecka-chaos-nasili-na-zenach-strach-z-mrtvych/

4 1
možnosti

Ti migranti co tu vyrábí Marlenku asi nikomu nevadí. Mně ale vadí úplně jiný druh migrantů. Migranti se musí v prvé řadě přizpůsobit našemu způsobu života. To v případě těch Arménů není problém, v případě muslimů to je problém.

4 0
možnosti

U Arménu zcela jistě není problém. Arméni by ani nedopustili to co Merkel, protože mají svoje historické zkušenosti a některé zcela nedávné s islámem.

2 1
možnosti

Krásně jste nám za naše peníze (daňových poplatníků) vysvětlili, že protože někteří imigranti z postsovětských zemí opravdu mají určitý ekonomický přínos, tak si sem máme pustit miliony Arabů a Afričanů.

3 1
možnosti
Foto

A Vy jste taky imigrantka, milá autorko?

3 1
možnosti

Ona z nich žije za naše peníze :)

11 1
možnosti
Foto

Někteří zdejší blogeři, kteří se zde také zastávají imigrantů, či se zde snaží přesvědčit ostatní o jejich přínosu, to zde píší mnohdy stejně obstojně, jako tento článek, ač třeba s nimi nesouhlasím. Ale dělají to zadarmo, doufám, a nikdy by mě nenapadlo, že má ministerstvo financí tolik zbytečných peněz, aby si platilo spisovatele Rv

8 0
možnosti

...a jeste neco, Liudmilo...pokud si rikate "forum" migrantu a kdyz davate do placu placena textova sdeleni s tak zavaznym obsahem, slusnosti by (mozna se pletu) bylo s lidmi v diskuzi diskutovat. ale za to uz vas asi MV CR neplati, ze?

5 0
možnosti

clanek pro META vznikl za finanční podpory Ministerstva vnitra? a sakra...oni vam za podobne slohove prace vyplaceji honore na MV? nopanejo....kdybych se docetl aspon neco noveho, nebo to bylo vtipne!

10 0
možnosti
Foto

tzn. z našich daní. Hurá!

7 0
možnosti

To jsou ale pindy naší kočky "Mindy". Ba najdou se i tací, co tomu věří. Hlavně, že pod tím jsou podepsáni slovutní profesoři z (rádoby)prestižních universit a opírají se o statistická čísla vytržená z kontextu. Mám jednoho známého, který se zabývá výzkumem léčiv a ten říká, že řada léčiv, zejména těch z reklam, je založena na mottu: "Věř a tvá víra tě uzdraví". A taky jsou pod tím podepsáni slovutní profesoři z (rádoby)prestižních universit. Vemte si jen pitomé léky proto chřipce. Přečtěte si příbalový leták a zjistíte, že kromě běžných látek, které konzumujete ve stravě, a vitamínů, je tam pseudoefedrin a nic jiného. Takže se jste jenom zfetovaní, nikoliv vyléčení

2 1
možnosti
Foto

Taky mě napadl příměr s léky - kapsle s cyankáli může být stejně esteticky vydařená jako kapsle s deoxymykoinem (dosaďte libovolné jiné antibiotikum).

Účinek požití byť i jediné se však bude dost zásadně lišit.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS