Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Skrátka celú Afriku narvat do Europy, mačety nechajú v Afrike,budú pracovat jak včeličky a my pojdem do duchodu v 40rokoch s poberaním plných platov až do neskorej smrti. Taký blahobyt tu nastane.

0 0
možnosti

Zase nějací mladí mudrlanti bůhví odkud nam budou radit.Když se jim nelibi, jak Česi reaguji, ať si tahnou jinam.

4 0
možnosti
Foto

Já bych se chtěl autora (nebo někoho jiného kdo se orientuje) zeptat, proč je třeba tahat syrské uprchlíky do České republiky. Když si představím, že by u nás zuřil válečný konflikt, vezmu zavděk nejbližší bezpečnou zemí, a nepotáhnu se přes pět států na úplně jiný světadíl. Totéž bych očekával od zmiňovaných uprchlíků. Podstatná mi přijde i finanční stránka věci: kde vezmou zbědovaní Syřané peníze na tak dalekou cestu pro celou početnou rodinu? (vycházím z oficiální informace, že 15 dětí ze Sýrie = 80 osob, tedy 1 rodina cca 5 členů). Ptám se zcela bez ironie, opravdu mi to nedá spát.

4 0
možnosti

Etnobyznysová mafie ospravedlňuje své špinavé zájmy srdceryvnými žblepty jako je tento...

7 0
možnosti

S vaším názorem celkově nesouhlasím. Jsem pro pomoc uprchlíkům v okolí států, ze kterých uprchli a touží se dostat zpět. Tam by mohla zafungovat EU, která ročně cpe do palestiny stovky milionů eur. Přesměrovat tento tok peněz od plastelínců, kteří za to kupují rakety, k potřebným lidem. Ale jsem zásadně proti davové migraci do evropy a jinam. je zde naprosto jiné kulturní prostředí, které je pomalu ničeno spoustou přistěhovalců, k velké nevoli usedlíků. Navíc tím vzniknou obrovské neobydlené plochy v postižených státech.

Navíc řešíte důsledky problému, nikoli problém. Problém je občanská válka. Až USA přestane dodávat zbraně teroristům, mohl by tento problém zmizet. (Vím, že to není tak jednoduché jak to píšu, ale na nástin řešení zde není prostor).

7 0
možnosti

Jelikož Muslimů je jen v samotném Německu víc než např. v celé Severní a Jižní Americe, tak by se žádosti Muslimů o pomoc měly začít obracet mimo Evropu. O pomoc mohou žádat USA, Kanadu a především v první řadě státy jim blízké kulturou i historií - bohaté arabské státy. Evropa by konečně měla říct stop a přestat přijímat veškeré uprchlíky. Navíc Evropa začíná být přelidněná. Kromě toho je to hlavně USA, kdo se snaží svůj prototyp demokracie násilím vyvážet někam, kde o ní nejen nestojí, ale ani jí nechápou. USA nesou také určitou vinu na tom, co se v těch státech teď děje. V těchto státech žije přes 95% Muslimů, mají Islám a s ním je demokracie neslučitelná.

Saudská Arábie namísto pomoci začíná budovat kolem svých hranic vysoký betonový plot a Evropa má spáchat sebevraždu?

11 0
možnosti

Pane Tomáši Pospíšile - po přečtení Vašeho článku nevím,jestli se mám smát,nebo brečet! Ale nejspíš BREČET!Protože Vaše NAIVITA je NESKONALÁRv.A jestli Vám mohu poradit,starejte se o SVŮJ život,svoje životní štěstí .... a když nás (Vás) bude víc a víc a víc a pak úplně nejvíc,tak nakonec uvidíte,že Vaše rady byly ÚPLNĚ ZBYTEČNÉ!

6 0
možnosti

T15o80m84á72š 61P52í94c35l

11. 2. 2015 15:05

To neni naivita, to je jeho zamestnani. A kvuli tomu, za co je placen, tady jednou budou umirat lidi, budou se znasilnovat zeny a skonci svoboda.

11 0
možnosti

T45o51m90á50š 19P70í73c50l

11. 2. 2015 14:27

Pokud uzname, ze je zivot nejvyssi hodnotou, nemuzeme prijmout ANI JEDNOHO uprchlika, ktery se ridi knihou, ktera prikazuje zabijet.

9 0
možnosti

V regionu  jsou bohaté arabské státy. Klidně si můžou rozebrat svoje souvěrce.

13 0
možnosti

Souhlasím s Vámi, ale prosím obraťte se na USA, které vám montují jejich demokracii v zájmu ochrany lidských, zejména ozbrojenou cestou, ačkoliv o ni možná nestojíte. Též se obraťte na EUSluníčkáře, pachatele dobra za cizí peníze a na úkor druhých,  kteří vás na své náklady a ve vlastních nemovitostech  určitě rádi ubytují a budou živit. Ale, nás daňové poplatníky o nic nežádejte. My vám nic nedlužíme a řada z nás vám ani pomoci nemá zájem.

8 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS