Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

b88

11. 10. 2011 17:24
asi schytám kritiku

ale mě je ta paní siiilně nesympatická...ke všemu má výtky (trafikantky, číšníci, volnost pohybu, její matka - prý nechtěla aby byla štastná, no pochybuju že je to opravdu tak)...paní je typicky rozmazlenej cizinec co se tu usadí a čeká jak před nim všichni padnem. Takoví samozřejmě nejsou všichni cizinci co tu žijou, ale mnoho. a turisti co tu jsou jen na návštěvě se chovaj už úplně hrozně. To že tu utratí peníze neznamená že jsme jim nějak podřízení...zvlášt když jsou to řádově chudší němci, poláci nebo rusové. A právě ti se často povyšují nejvíc a nic jim není dost dobré.

1 0
možnosti

Petr-007

11. 10. 2011 10:31
Super je když lidé mají možnost zvolit si zemi k životu.

Brazilka chce žít v Evropě, ať si žije. Čech chce do Brazílie - proč ne? Lidé, kteří jsou proti migraci nechápou, že každý nemusí být spokojený s tím, kde ho matka přivedla na svět. Někdo má rád moře, jiný hory. Proč nutit milovníka hor žít u moře? A ještě dodám odkaz na blog, který píšou Češi co zase emigrovali do Brazílie: http://www.brazilie.in

1 0
možnosti

Livrak 8

11. 10. 2011 11:27
Re: Super je když lidé mají možnost zvolit si zemi k životu.

Ano a proč nutit vlastence přijímat multikulti.

0 0
možnosti

medvěd brtník

11. 10. 2011 10:18
Když ten "volný" pohyb srovnám s Brazílií,

kde dívka nemůže večer vystrčit nos z domu a i ve dne se v centru měst bojí muži, tak nechápu tu stížnost na EU. V Brazílii se můžete volně pohybovat, pokud vám nevadí, že vás někde podříznou, nebo nejdříve okradou a pak zastřelí.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS